indexbaba

Ha kérdésed van, esetleg megmutatnád, Te milyen babát tudsz készíteni, csatlakozz hozzánk az Indexen! Katt a képre!

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Itt iratkozhatsz föl
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Kedvenc linkek
 
Testvértopicok
 
Babakészítők honlapjai
 
Leírások, ötletek
 
Lelőhelyek
 
Programajánló
 
Látogatók
Indulás: 2007-10-01
 
Ide várjuk az észrevételeidet, ötleteidet
[127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1] [Archívum]

2014.01.05. 20:21 Idézet

Körülnéztem, és egyből beleszerettem az oldalba. Azonnal regisztráltam. Rengeteg ötletet és segítséget kaphatok tőletek. Most még igen kevés időm van, de nemsokára több lesz, és gyakran ellátogatok ide!  Addig  mindeki üdvözlök! Judit

 

 


2013.09.30. 19:14 Idézet

Köszönöm hogy szét nézhettem unokámnak szeretnék készíteni egy babát és találtam ötleteket ..köszönöm, jövök máskor is.üdvözletem mindenkinek.


2010.09.01. 12:55 Idézet

Kedves Beka, Judyttha és Valaki! 

Elnézést, hogy eddig nem reagáltam a kérdésekre, sajnos, az oldal eddigi szerkesztőinek úgy alakult az élete, hogy a további gondozásra, bővítésre mostanában nem marad energia. Ha valakinek kérdése,kérése, ötlete van, javaslom, hogy a bal oldalon kedvesen mosolygó kosaras kislányra klikkeljen, így eljut az indexes fórumra, ahol a mi topicunk is található. Bár most a nyári uborkaszezon tart még, ez egy élő és segítőkész közösség, kezdőknek, haladóknak egyaránt tudunk segítséget nyújtani, s szinte azonnal kap mindenki választ a kérdésére.

Judyttha, nem tudom, melyik szm-ra próbálál kattintani, elvileg az oldalon közölt képek letölthetése nicns korlátozva, esetleg a Te gépeden van letiltva a felugró ablak..

Bal oldalon a Leírások, ötletek císzó alatt lehet találni olyan honlapokat, amik szabásmintákat is tartalmaznak, babákét is, ruhákét is.

Beka, ruha szabásminta legalább annyiféle van,mint baba.. :D Javaslom, hogy nézz ki magadnak egy kezdőknek is megfelelő szabásmintát, legtöbbhöz ruhaszm is van mellékelve. De ha konkrét elképzelésed van, a topicon biztosan tud valaki segíteni.

Valaki,ha van kedved, regisztrálj a fórumon Te i sés mutasd meg a babád. :D 

 

Üdv mindenkinek: IO

 


2010.07.25. 10:26 Idézet

 Sziasztok! Ruha szabásmintákat a babáknak, hol tudnék találni? Mert eddig még nem varrtam babát, de nagyon szeretnék:).


2010.06.15. 12:08 Idézet

Sziasztok! Már rég kerestem egy ilyen jó babás oldalt. Gratulálok hozzá. Szerettem volna letölteni a Waldorf baba szabásmintáit,de nem enged rákattintani. Mit csinálok rosszul? Segítséget előre is köszönöm


2010.06.04. 11:55 Idézet

Már ezt az új babát amit készítettem angyalos változatban is megcsináltam.  Erről még annyit, hogy a mérete lehet hatalmas is, mert az nem számít. Piciből kulcstartót vagy díszt is lehet készítrni.


2010.06.04. 10:59 Idézet

Nemrég készítettem egy babát, amit én találtam ki, vagy nem tudok róla, hogy más kitalálta volna már. Ezt kevés alapanyagból is ellehet kézíteni. Kell hozzá cérna, fonál, folyékony ragyasztó, vagy ami ragaszt fonalat, és valamilyen anyag (ruhaanyag, valamilyen szín a fejéhez és testéhez.)Nehéz leírni az elkészítését, de erről azoldalról jutott az ötlet az eszembe.


2009.09.06. 14:27 Idézet

Sziasztok kérdezők  ! Ha a jobb oldalon levő babára vagy a szövegre kattintasz,és regisztrálsz, beléptél a topikosok közé, és bármit kérdezhetsz,feltöltöltheted a fényképet-amit én még nem tudok, belépni is segítséggel tudtam-  Ha a bal oldalon a topikosok honlapjai szövegre kattintotok isteni babákat találtok!   Sziasztok    ,  remélem segítettem.


2009.09.05. 10:40 Idézet

Szepi! a cérnáidnak is van egy ötletem.Lehet hogy kinevetsz.3 literes csini formáju savanyu uborkás üvegbe raktam, fel a polcra, csak rá kell néznem melyik üvegben landolt a keresett cérnaspulni, és vehetem is ki. Nekem bejött. Rendezett a varrógépem körüli terület. Ajánlom, próbáld ki ! Szia ma már többet nem jövök!!!!


2009.09.05. 10:35 Idézet

Kedves Szepi !Remélem nem késtem sokat, még tudok segíteni. Én úgy szoktam a hajat. hogy 2 ujjamra, ha hosszabbat akarok 4 ujjamra tekerem a fonalat, vastagságtól függően 5-10 szer.Lehuzo az ujjaimról, utána megkötöm.Annyit tekerek, hogy jó tömött legyen a haj.Utána tű, cérna, és felvarrom sorba.A homloknál kezdem, és fültől-fülig öltögetek.Ha csinálod, már adja magát .Ha felvarrtam, ugy nézem elég sürü, felvágom a tincseket .Utána ollóval vághatod rövidebbre, ahogy jónak látod .Én hosszura szoktam hagyni, mert leány unokának készítem a babócákat. Remélem segítettem.Holnap is benéze, ha kell segítség irok, bár én is kezdő vagyok.Puszi! Jó öltögetést!!!!


2009.08.26. 20:28 Idézet

Úgy látom ide nem sürün látogattok Esetleg máshova kell írni?


2009.08.25. 18:32 Idézet

Készítettem a család szerint egy Góliát nevezetű babát (rongybaba)már majdnem teljesen kész csak a haja hiányzik.Fiú baba rövid és sürű hajat szeretnék neki.Ilyenkor a fonalat egyessével varrogassam rá vagy van valakinek gyorsabb és praktikusabb ötlete?

Gabi


2009.08.25. 18:25 Idézet

Sziasztok!

Szeretnék készíteni a cérnáimnak egy tartót. Az elképzelésem kerek vagy négyszögletű lenne és anyagból szeretném megvarni. Nem tudom valaki készített-e ilyesmit?Ha van ötletetek, hogy hogyan fogjak hozzá szívesen fogadom.

Gabi


2009.08.18. 09:05 Idézet

Kedves Ágnes! küldök Neked egy cimet, ahol a picinek találsz macis fejvődőt takarót és minden szépet.Remélem nézed az oldalt, és ha mást nem, gyönyörködhetsz a szép munkákba a cím: mariann44.xfree.hu. Jó nézelődést,szép napot, sok örömöt a kis jövevényhez!


2009.07.14. 19:13 Idézet

Kedves szerkesztők, nagyon-nagyon kedves és hasznos az oldal.l Nemrégiben, - két napja - született meg - végre-vétre! - első unokánk!

Most azért böngészem az oldalt, hogy a pelenkázó, bölcsőrácsdisz,stb. után valami ujat találjak ki számára. Fiu a jövevény, de  biztosan örülni  fog - majd-majd - egy fiubabának...

 


2009.06.27. 20:16 Idézet

Sziasztok! Ismét én .A számítógép kisördöge nem akarja az igazságot. Az első levelem szépen elment,a tegni daemon lett, kettő is, most is írtam,ha ez is az lesz, nem tudom mit csináljak? Akkor várok jobb napokat.  Jó hétvégét mindenkinek  Druszilla


2009.06.20. 17:52 Idézet

 sziasztok! Drága D.! Szivesen mennék topikolni, de nem tudok.Küldött a gépház egy üzenetet,hova lépjek, mit csináljak, végül már  e-mail-ra sem tudtam belépni.Mindent töröltem.Inkább nem is próbálkozom,pedig jó lenne.


Válasz:

Az a D , az a széles mosoly volt.. én meg IO voltam... :D

Amaranta pont így nem tudott belépni hozzánk máfél éve. Ne add fel, írj mélt, és kitaláljuk, Nálad mi a gond. A címem: erbrand-kukac-gmail-pontcom.

SZép  napot! IO


2009.06.15. 07:25 Idézet

Szia Szilva!

Sajna, az orosz fórumon a szabásmintás topicokat zárttá tették, így legtöbbünk számára használhatatlanná vált, folyamatosan szedem ki az oda mutató linkeket, amik már nem működnek.. :( Neked is azt tudom javasolni, gyere a topicra, a Süsüt Ktimó varrta meg, ő biztosan tud szabásmintát küldeni, de még jó tanácsot is adni.. :D

 

Továbbra is bíztatok mindenkit, ha nem talál valamit a képtárban, nézze meg a kész  munka alatt a készítő nevét és jöjjön a topicra kérdezni... :D 

Szép napot! IO


2009.05.31 15:43
beszilva

„Hahó!

Szuper ötleteket találtam már itt, most épp a Süsüt szeretném elkészíteni a kisfiamnak, viszont azon az orosz oldalon nem jutok el a szabásmintáig, mert nincs hozzá még jogosultságom. Orosz nyelvtudásomat rekintve ne mis lesz soha...

Nincs véletlenül meg valakinek már letöltve? Hálás lennék, ha elküldené nekem.

Köszönöm!

Szilva”


2009.06.15. 07:21 Idézet

Druszilla? Az indexes topicon a beszélgetéseinkre gondolsz? 

Ha igen, ott egy-egy hozzászólás alján láthatsz egy feliratot : előzmények. Az utána következő névre kattintva láthatod az eredeti hozzászólást esetleg képpel együtt, és az összes választ , ami erre született. :)

De miért nem jössz topicolni velünk? :D


2009.05.28 16:11
druszilla25

„Szia IOKösz hogy írtál.A topikosok honlapját szoktam olvasgatni,és ott van utalás az elkészült babákról.Mondtok a babákról véleményt, én meg csak keresgélek,hol is van a kép amiről irtok?”


2009.05.31. 15:43 Idézet

Hahó!

Szuper ötleteket találtam már itt, most épp a Süsüt szeretném elkészíteni a kisfiamnak, viszont azon az orosz oldalon nem jutok el a szabásmintáig, mert nincs hozzá még jogosultságom. Orosz nyelvtudásomat rekintve ne mis lesz soha...

Nincs véletlenül meg valakinek már letöltve? Hálás lennék, ha elküldené nekem.

Köszönöm!

Szilva


[127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1] [Archívum]

 
Topicélet
 
Babakészítés
 
Szezonális
 
Textilbabák
 
Egyéb babák
 
Textiljátékok
 
Könyvajánló

 

       Remsey Ágnes:   
  Nem tárgy, nem élőlény

 
Mert mi a baba? Egy csepp titok.
A XX. század története a babák szemén át

 
A képre kattintva kiadói áron, 40%-os árengedménnyel
megvásárolható
a neves iparművész és baba-tervező új, illusztrált könyve!

Honlapunk olvasóinak: egy kis ízelítő a könyvből...

 
Szárnybontogató

A topicosok közül többen választották már hobbijukat kereset kiegészítőnek, s ki tudja, egyszer még főállás is lehet belőle... :) Az induláshoz szükséges információkat, tanácsokat tervezzük összegyűjteni az alábbi menüpontokban.

Értékesítési lehetőségek

Adózás kézműves termékek eladása után

Szerzői jogvédelem

Iparművészeti zsűriztetés

Kismamáknak

Hasznos linkek

 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték